Kanske inte så där jättemysigt att stå inne i värmen och baka piroger när det är toppenväder ute och väldigt varmt. I köket är det inte direkt svalare när ugnen är på. Men å andra sidan så är det så skönt när det här är gjort och maten ligger
i frysen. Då finns det nåt att äta vid de tillfällena som jag inte har lust att laga mat eller inte hinner. Just idag så har jag också en nyopererad hund hemma med en stor tratt och då passar det bra att vara inne och ha lite koll på henne, såret och tratten. Nu väntar en tids konvalecens för min vän hönsväktaren men hon kommer att bli fullt återställd. Det var en ful livmoder som ställde till det denna gång vilket inte är helt ovanligt hos tikar.
Pirogerna jag bakar får en fyllning av pulled tupp som jag hittade i frysen, grönsaker från förra året bla sparrissallad både stjälk och blad och kantareller. Lite av ett tömma frysen projekt blev det för att få plats med nytt.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar